Nu har jag precis mejlat ut planering inför vår aktieklubbs februaridejt. Är så lycklig över det härliga gensvar jag fick när jag i höstas blev så pepp på att skapa en alldeles egen kvinnlig aktieklubb. Så många ja!

Vi blev tio på första träffen och nu har ytterligare namn tillkommit.

Tänkte berätta ännu mer om våra träffar, men det blir nog efter februariträffen. Till dess kommer några tips från Åke som var med i ett av de senaste numren av Privata Affärer. Åke var ett framgångsexempel och gav sina bästa tips (vi ska nu se hur många jag följer…):

aktietips-majastina

JA. Jag köper mest i storbolag och tänker långsiktigt.

JA. Jag köper och säljer så lite som möjligt.

JA. Jag tänker sällan korta affärer.

JA. Jag ligger inte belånad…

JA. Jag står ut med tillfälliga (hoppas jag) nedgångar.

JA. Jag lyssnar inte på ”rådgivare”, förutom Henrik ibland.

JA. Jag håller mig informerad om börsen – så mycket jag hinner.

Sju JA. Det här året börjar minst sagt bra.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv