I afton tar jag bladet från munnen

Jag gillar ju inte att berätta saker innan de är verkliga. Men nu är det högst verkligt – idag har jag gjort min första dag på Aftonbladet (rubrikcred: Henrik). Jag är på Wendelaredaktionen bland massa vänliga tjejer. En av dem, Helena, bloggintervjuade mig idag.

I fyra månader ska jag sommarvicka på Bladet. Och jag ska göra mitt allra, allra webb-bästa.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
10 Responses
 1. sara

  Det är så fräckt, det här! Och du är så supervärd det. Håll huvudet ovanför stora säljytan. (eller om det är under den där ytan man ska försöka stanna kanske..) Men mycket inspirarenade är det. – Sveriges största webb! woaaow..

 2. Malin

  Vad roligt Maja! Grattis! Var där förra sommaren och de är riktigt snälla 🙂 Hängde på Härligt Hemma. Kommer gå galant! Hoppas du får kul!

  Kramar

 3. kul! 🙂 Jag har många vänner som har jobbat där och trivts. Jag tror de har sprungit vidare mot nya äventyr, men jag ska kolla… Kanske är du kollega med nån av dem!

  kram och njut av sthlm

  /Mia

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv