Igår kom vi hit till Halmstad, det mobila bredbandet ville inte vara med, men idag är det bättre fart på det. Vi är hos Mimmi och Jens och de är väldigt underbara att flytthjälpa. De har liksom gjort nästan allt när vi kommer ner. Men ett litet lass fick vi hjälpa till med. Nya lägenheten är superfin. Som ett riktigt snyggt hotell. Och grannhusets lägenheter är också snygga, som du verkligen kan spana in och få massa inspiration. Här skulle jag lätt sitta hemma och frilansa.

Efter lite flytt blev det Valborgspizza och Henrik och jag gick en liten bit ner till Nissa Strand där kanoter kom med eld och det blev en brasa i vattnet. Mysigt.

Nu ska det packas upp!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
  1. halmstad…vet inte om jag varit där någon gång. bostadsområdet bakom dig på bilden ser väldigt trevligt ut. du får hälsa de två som ser väldigt kära ut. och henrik också förstås 🙂

    kram kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv