Nu testar jag att blogga från mobil för första gången här. Sitter på tåg mot Sthlm och ville resa lätt så det blev ingen dator. Det ser oftast ut som den är ute och går med mig när vi är tillsammans. Den gör sig bäst på mitt kontor. Ny rad har jag inte hittat. Här hade det passat. Ska upp över dan lite snabbt. En spännande intervju, lunch med Magda och middag med Linda är planen. Sen sju-tåget hem igen. Hoppas jag har fyllt i rätt fält så inte detta blir rubrik.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
 1. Mobilblogga. Det är high tech för mig. Och jag kom precis på att jag inte bloggat alls idag… Konstigt 🙂

  Ha en fin dag i Stockholm! Hälsa storstan!

  kram kram

 2. Coolt med mobil-bloggande. Det har jag inte vågat mig på än, trots Iphone :/
  Min sambo brukar kalla mig analog eftersom jag in i det sista vägrar lära mig smarta teknik-funktioner 😉

  Brasan är inte en riktig en tyvärr. Men positivt då man inte behöver skorsten hehe. Man eldar i tre oljekärl som man futtar fyr på. Ovanpå lägger man ”vedträn” gjorda av sten för att få fin effekt. Jättemysigt och ger värme!

  Kram

 3. Det gick ju bra! Provade första gången förra veckan. Kul, men inte lika smidigt som att blogga från datorn. Hoppas dagen i Sthlm varit bra! Kram 🙂

 4. Bra att jag kunde förgylla din hemresa litegrann 🙂 Jag tror att solen skiner i Göteborg idag. Gör den det i Alinge?

  Kram kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv