Idag har vi haft fint fikabesök: Vidar, Melvin, Martin och Sara. Och Melvin har vuxit en hel del sedan sist. Lugnare bebbe får du leta efter. Och så söt! Sötast i stan enligt storebror Melvin, som är väldans söt han också.

Jag fick hålla – vilket gladde lille herr V:

Sen blev det span med pappa Martin ut mot Kungsgatan:


Nu lagar Henrik torsdagsmat – ärtsoppa med pannkakor. Vi är väldigt dagvilla bland alla påskdagar. Andra måndagsplaner (skrev söndagsplaner först…): promenera kring Mjörn, förbereda mig inför morgondagens Stockholmsresa och kanske, kanske kan vi komma till ett resebeslut. Blir det en tripp söderut eller inte…? Henrik har svaret. Långt inne.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. Ja Lantliv är en mysig tidning. Läser den hemma hos mamma. Jag gillar Family living för den har så fin layout och vackra inredningsbilder med sinne för detaljer. Har ju inga barn ännu men mysigt ändå med temat barnfamilje-liv 🙂

    Vi fick öppna spisen av mamma och pappa som inflyttningspresent till nya hyresrätten när vi flyttade hem till Göteborg igen 🙂 Pluggade du i Gbg innan Alingsås?

    Hoppas du får en bra jobbvecka efter ledigheten!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv