Torsdag i Stockholm och på tåg

Jag har haft en väldigt bra dag. En torsdag väldigt lik min tisdag. X2000 10.07 till Stockholm. Skillnad: bytte läsa mot P3-dokumentär och jag mådde inte lika illa. Satt även bredvid en tjej från Irak som bara bott i Sverige i två år. Pratade imponerande bra svenska.
Dagens stora skillnad var att idag blev det intervju. Och en bra sådan! Nöjd åkte jag hemåt. Snabbfikade med mamma, Moa och Tova under min halvtimmes-tåg-väntan i Herrljunga. Mys! Och sen vidare mot Alinge och en härlig joggingtur med Henrik. Tänk vad du hinner på en dag!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
7 Responses
 1. Martina

  Det var bra jobbat må jag säga! Skönt att det blev intervju denna gång och att den var lyckad också. Men undrar ju ocksa, vad är det för ngt? 🙂 Ska äta min frukostmacka nu, snart framme i Alinge. Vinkar åt ditt håll när jag kliver av och säger gomorron!

 2. Nej hon har tyvärr ingen blogg! Hon är riktigt duktig på att rita och är utbildad designingenjör. Just nu är hon mammaledig. Om du vill komma i kontakt med henne kan jag kolla så att det är ok med henne och så kan du få hennes mail.

 3. Jättefin bild på dig! Och vilken härligt produktiv dag du haft 🙂

  Ska hålla utkik efter smarthet 😉 Är det inom ett visst sammanhang, ex entreprenörskap?

  Kram!

 4. Cecilia

  Jag säger bara ännu mer Åå! 😉 Väntar, tålmodigt, med spänning!
  Jo, en blogg, en fotoblogg, ska jag skaffa mig, ska bara pilla klart hemsidan först… 🙂
  Massa kram och lyckosparkar till dig!

 5. ja, det är läskigt ibland vad mycket man hinner med på en dag. eller, det läskiga är väl snarare de dagarna som man bara segar, och man kommer ihåg de där dagarna då man hinner massor! trots att dagarna har lika många timmar… haha!
  (flumm flumm)

  tack! bra fråga… har några stringhyllor hemma och minns inte exakt var just den där kommer ifrån. tror den är köpt på loppis/antikaffär i norrland!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv