Hoppas jag. Det är så olidligt tråkigt när halsontet kommer över Henrik, klistrar sig fast på hans stämband och tystar ner honom. Och det är lika olidligt att konversera med någon som inte svarar. Det har hänt förut och i lördags hände det igen. Så vi har haft en tyst helg när jag verkligen velat och behövt prata. Men vem kan klandra honom? Det är ju hans röst som försörjer oss.
Nu har vi fått en vag, ja ytterst vag, inblick i hur det är att vara stum. Ett knack betyder ja, två nej. Och blundar Henrik – då vet jag att nu hoppas han att jag också är stum. Ett tag.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
 1. Jag bråkade med Ola igår när han satt och spelade sitt XBOX. Då önskade han nog att jag vore både stum…och lam. Ett tag.

  🙂

  Kram m

 2. SV: Berätta mer! (Med mig får du prata hur mycket som helst…) Jag blir ju så nyfiken. Men den som väntar på något gott.. KRAM

 3. Oj stackars Henrik! Han har en kanonröst verkligen av det jag hört.
  Hoppas han blir bättre snart för er bådas skull 😉

  Hmm, då vill jag tipsa om Navid Modiri. Vi gick i samma klass på gymnasiet och han var lika energiskt inspirerande då som nu.
  Du har säkert hört talas om. Kanske via projektet 365 saker du kan göra Eller sett honom som programledare för filmkrönikan, hört honom på P3, hört hans band ”Navid och Gudarna” på någon klubb eller festival, läst nån av hans utgivna poesi-böcker. Ja listan kan göras lång, men det han gör kan sammanfattas i genialiskt inspirerande kreativitet 🙂

  Hans blogg: Vad jag gör?

  Kram
  Sanna

 4. nämen fy, trist!
  ni får köpa små whiteboardtavlor och skriva meddelanden till varandra där.. hihi! (eller ja, papper och penna funkar ju finemang det med iof.. fast det är roligare med whiteboard. hehe)
  nädå. hoppas han frisknar till snart!

 5. Hej,

  Jag kollade med Maria och det var helt ok att du fick hennes adress, tänkte jag kunde maila den till dig! Vad har du för mailadress?

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv