… efter att blogga! Skriva av mig. Skriva fritt. Skriva-skriva-skriva. Det är ett gott symptom.

Jag har ju insett att med åtta-timmar-i-sträck-jobb-dagar så ryker lite (eller mycket) av frilansfriheten. Blogga mitt på dagen går ju inte på samma sätt. Och blogga efter jobb får inte alltid plats. Då ska det tränas, ätas, umgås, sovas.

Men detta blev en kort jobbvecka. Bara måndag-tisdag. Tisdag kväll blev roadtrip hem till Alinge.
För i onsdags firade Henrik och jag TRE år. På underbara St. Jörgens Spa – utan minneskort i kameran. Så här är en suddig spa-man och en efterbild hemma:

Ni ser hur relaxed vi ser ut.

Mamma undrade lite försynt om vi kanske hade förlovat oss eller något sådant. Med tanke på att vi slog på stort och åkte iväg. Men nä. Jag är tillsammans med söta Henrik som kommenterar förlovning så här:
– Det fanns inte i min tankevärld.
Finns det inte i din tankevärld att förlova dig med mig?
– Jag vet inte riktigt vad det innebär.
Att du vill gifta dig med mig.
– Men måste vi förlova oss för det?

Ja, varför? Vi kanske byter första ringen den dag när vi precis ska in i kyrkan.

Nu har vi precis blivit fotade av duktige Mikey. Jag har skrivit en krönika till Alingsås Tidnings bobilaga. Spännande att se, på måndag eller onsdag!
Medan Henrik och Tomas ska på bio ska jag jobba lite – från my sweet homeoffice.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. …och jag längtar alltid efter att läsa vad du skriver 🙂
    Var i Vårgårda nu i veckan och liksom många andra gånger när jag rör mig ute på byn är det fler som kommenterar att de saknar mina texter i tidningen 😉 Det var ju så många år sedan nu! Tänker i alla fall alltid på dig vid dessa tillfällen 🙂
    Ska be mormor spara bilagan så jag kan få läsa ditt alster.
    Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv