Belönad med blomster

I fredags ringde de från blomsteraffären. De hade blommor till mig. Skulle buda över.
Blombud är ju bland det mest spännande i världen. Någon vill ge dig blommor. Någon vill ge mig blommor! Henrik bredvid skakade på huvudet. Inte han. Jag tänkte direkt på Mimmi, hon kan spontanblomstra. Men nej – de otroligt vackra och många vårtulpanerna var från söta Björn (som jag aldrig har träffat) och hans Sara. Björn letade lägenhet och jag lyckades förmedla en i vårt hus till honom. Och han blev glad. Jag med!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Hej igen 🙂

    Jag är anställd som grafisk formgivare och copywriter på xtravaganzas marknadskontor i Göteborg för tillfället. Har frilansat under min studietid några år och ett år efter examen. Det är helt min grej känner jag, men jag behöver jobba upp mitt nätverk och erfarenheter lite innan jag kan sprida mina vingar 😉

    Du verkar göra massa spännande! Hoppas på att få ta del av dina tips och råd 🙂

    Mvh
    Sanna

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv