Söta Marianne, Bengt och Eva i stan


Igår kom Henriks föräldrar hit. Med Stockholmståget. Vi fick en tidig fredag och efter lite småshopping blev det trerätters på Cyrano, vår favorit. Smarr. Vegetariska är min favorit. Och god sorbet till efterrätt.

Idag har vi hittat på lite olika. Bengt släktforskade på biblioteket, Marianne shoppade, Henrik tittade film och jag gick solig promenad till Maxi, slog till på Alex Schulmans bok och satte mig på en bänk utanför och läste de första sidorna. Lovande. Fick mig att tänka på Horla. Och längta efter sommaren.

Nu är Henriks moster Eva här också. Hon kom med tåg från Vänersborg och ikväll ska det bli räkrätt.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Låter som en perfekt helg! Jag var helt säker på att jag pratade med H:s pappa igår. En trevlig man kom nämligen fram och frågade om han skulle ta bild på mamma, syster, mig och morbror (på besök från Tyskland). Såg ut som en Henrik, 50+. Så lik! Och så visste jag ju att hans föräldrar var i krokarna. Dessutom pratade han sthlm:ska. Men ser ju nu på bilden att det förmodligen inte var så 🙂 Kul i alla fall. Jag vet hur H kommer se ut om 30 år!

  2. Oh myshelg! Det har vi också haft. Med dop, konsert, brunch och ”parlöpning”… Hm 🙂

    Vi ses på Cyrano i Alingsås vid tillfälle!

    Kram kram

  3. Hej!
    Jag var ju lite testperson till min kära vän som är hudterapeut men vi hann faktiskt bara med två gånger. Jag ska dit på en ansiktsbehandling imorgon så då kanske hon använder den lite igen. Jag tyckte att det var skönt och det kändes bra efteråt men man måste nog hålla på med det regelbundet för att resultatet ska hålla i sig! vad tyckte du?

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv