Det finns grannar – å så finns det grannar!

Jag tror att bostadsguden uppe i himlen verkligen ville mig och Henrik väl under 2010. Han prövade oss hårt under 2009. Först fick vi lämna vår andrahands Gbg-lgh. Sedan var vi lite småvilsna utan hem, men ändå sommarhärliga i Fjällbacka i drygt en månad tills – vi först trodde att vi hittat drömmen i Alingsås. Som visade sig vara skräcken. Sånt där man läser att andra råkar ut för, hamnade vi i.
När vi väl lämnat det och hittade lägenhet nummer två i Alingsås var vi lite stukna. Vågade inte tro att det var så jättebra här mitt-i-stan. Men nu vet vi – vi har det världsbäst.

Igår till exempel, en helt vanlig måndag. Då blev det grill på terrassen med fina Tomas och Sussi. I söndags, då knackade det på och utanför stod samma underbara människor med varsin espresso och nybakad kladdkaka – till oss. Och i lördags: grill till lunch och grill till kvällsmat. Utöver det: spel och film och godis och vårens första glass.

På söndag ska jag testa mina vingar lite. Mot Stockholm. Men på helgerna vet jag vilka grannar jag vill träffa.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
 1. Underbart med sådana fina grannar. Kan sakna folk i vår egen ålder här i området. Det är antingen urinvånarna (gamla, gamla människor) eller andra generationen (barnfamiljer), i vilka kategorier vi ännu inte placerat oss 😉

  Spännande med Stockholm. Är det ett hemligt projekt på G eller vad är det som är i görningen?

  Kram

 2. Tomas Berner

  Åh Maja, du är väl för bara för härlig som skriver så väl om oss! Vi är jätteglada att ni finns i vårat hus och i våra liv :o)

 3. Vad fina grannar ni verkar ha, rena drömmen 🙂 Får man låna? 😉 Och grattis söta du! Till Stockholm. Du kommer vara saknad här i alinge, men önskar dig självklart all lycka.

 4. SV: Jag följde din länk och hittade en massa fina väskor att hänga på min axel, så nu är jag inte helt säker på NOA NOA längre.. GAH! 🙂

  Fina bilder från en fin helg du bjuder på.

  Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv