Jag har haft en underbar helg, men mer om den kommer. Först vill jag berätta lite om Stockholm. Jag bodde ju över hos Cecilia i torsdags. Jag är ledsen att jag glömde fota C när vi var runt i stan. Hon hade så fin tröja och vackert, lockigt hår. Men jag hann fota hennes senaste tillskott i hemmet, som har stått i Västergötland tills nu:

Den här har Cecilias morfar gjort. Jag är helt imponerad av alla möbelsnickare. I mitt nästa liv vill jag vara det. Tyget har C valt själv.

Snart ses vi igen!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
9 Responses
 1. Vilken fantastiskt vacker fåtölj! Roligt att kunna ta tillvara på gamla klenoder.

  Jag arbetar i en klädbutik i Gällstad, utanför Ulricehamn/Borås. Trivs väldigt bra.
  Ang. höstplanerna så är de som sagt ganska diffusa än så länge men tanken och längtan går till samma stad du för tillfället kikat på 🙂

  Kram

 2. SV: I första hand är det studier som lockar, men lite beroende på hur det går med den saken kan det hända att de kommer att kombineras med lite arbete. Allting är fortfarande ett stort frågetecken.

  Kram

 3. Cecilia

  Hoppas att solen lyser lika varmt hos dig som här idag Maja! 🙂 idag doftar det verkligen vår här. Du får gärna hålla tummen på torsdag klockan 10 istället…! 😉 Hörs!
  Kram!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv