Nu ser jag ut över halva Bondegatan. Det stilrena vita bordet och den fina vita ryamattan, som vi nästan har likadan hemma. Alla elva väskor. Lakanet som bara har kommit halvvägs upp på sängen. Randig tröja som hänger på tork. Mitt nyblondade hår som sitter i tofs på sned. Rosarosiga necessären som vill packas upp. Mappen med tågbiljetterna. Portmonnän som inte har handlat frukost. Persiennerna som snart ska dras ner.

I dag blir det inget foto. Det blir bara ett första inlägg från Söder. Ett stort tack till söta Bengt&Marianne som skjutsat hit mig och alla väskor. Och snart en ny dag.

En dag då jag hoppas vara en mycket gladare Maja.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
8 Responses
 1. Jonte

  Grattis till nya jobbet! Antar att du är hyfsat nöjd med det 🙂 AB är fan inte illa alltså. Räknar ändå med att du kommer ha egen spalt å grejer inne i själva tidningen inom ett par år. Eller kanske ännu bättre, du blir Lauls sidekick i Laul Calling istället för den tråkige Leffe på läktarn. DET vore stort!

  Lycka till med allt och stor kram på dig!

 2. Ojoj, en sån dag alltså… Jag hoppas tofsen hamnar rätt och att kylskåpet fylls med smarrig frulle. För sen vill vi ju bilder på ditt nya söderhäng! 🙂 Ska försöka hänga en hel del i sthlm i sommar. Men Mia trivs dock bäst i Solna/Sumpan.

  Kram kram och ha en fin dag!

 3. Caroline

  Hej Maja! Vad roligt att se dig skriva i Aftonbladet 🙂 Stort grattis!!! och jag gillar känslan som jag får när du beskriver lägenheten på Söder, kan se rummet framför mig, snyggt 🙂 lycka till med allt, det är roligt att följa dig i journalistvärlden!

 4. Ida Wikell

  Nytt kapitel – jag tror det blir bra Maja. Njut av Söder, AB och Sommarstockholm – och kom tillbaka till oss sen igen. Det är tomt på västkusten utan dig!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv