Åh. Tio finfina Herrljungatjejer kom till Stockholm i går. Maria har fyllt 30 och det skulle firas. Det blev Fjäderholmarna, sol, bad för tre tappra (jag var en av dem), restaurang, massa skratt, vin, öl, prat och allt utgick från mysiga Gamla stan (även kallat Gamlestan när vi-nära-göteborgare får bestämma).

Jag vet att vi sa visa-bild-förbud, men några fina kan jag väl få blogga?
Om ni får onda ögat på mig, får ni hojta så tar jag bort.
Men, tack söta ni för en fantastisk dag!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
7 Responses
 1. Oh, så roligt att ha så många fina vänner runt omkring sig på en och samma gång!
  Hoppas du får en bra start på nästa vecka.
  Kram

 2. Sara Naumburg

  Åh! Det var ju såå kul! Sa på hemresan att det borde bli tradition att åka iväg på resa. Så kul att umgås en heldag med alla!! Många kramar!

 3. Vilken grej att så många vänner kunde samlas på en och samma plats. Det är inte alltid så lätt! Men kul ser ni ut att ha haft det i alla fall. Kramen vännen.

 4. vilken härlig liten stockholmstripp!

  haha, va?! världen är liten! men vet du, om du såg min mamma igår.. så såg du antagligen mig också. mamsen och jag var nämligen i stockholm igår tillsammans och vi var bl.a. inne i sturegallerian mitt på dagen! haha! så det var nog till 99% mamma du såg! 🙂
  skoj!
  (skrev om stockholmsdagen i inlägget innan det du kommenterade)

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv