En helg i Stockholm – ovanligt minsann

I dag ska jag ut i solen för jag är ledig i Stockholm!
Det har inte hänt sen min första helg här. Då var det ösregn och Henrik och jag bodde i Huddinge. Kändes som väldigt längesen, men det var ju bara för åtta veckor sen. Mer än halva min Stockholmstid har gått!

Vad har jag hunnit göra?
– Tre veckor på Wendela
– Tre veckor på Nöjesbladet
– En helg bröllopsbevakning
– Två veckor på Viktklubb, samtidigt som Wendela och Bonus
– Och nu en vecka på Wendela och Bonus

I dag kan ni läsa om tyckartjejerna Rebecca Scheja och Fiona FitzPatrick i dagens Wendela.
I går kunde ni läsa mitt första Bonus-uppslag. Bonus finns bara i papperstidningen, men texterna dyker oftast upp på nätet också. Jag gjorde ett väldigt spännande jobb om begravningstrender. Fotograf Carolina Byrmo och jag träffade Alice Brax som redan vet vad hennes gäster ska få som begravningsmat – det ni!

Så här såg det ut på restaurang Mississippi Inn där vi fick plåta:

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. De lediga helgerna är få även här. Men jag har snart två stycken sådana att se fram emot varav en faktiskt skall spenderas i din adopterade sommarstad 😉
    Hoppas du får en underbar helg med en massa sol och glädje!
    Kram

  2. Du har hunnit med mycket i Sthlm minsann! Låter skoj! Ska du även vara kvar till hösten tror du? Tjejerna är fortfarande i Italien, inte Spanien. 😉 Men på måndag börjar de sin resa hemåt.. Österrike, Tyskland.. 🙂 Precis som på ditvägen. Melior är ett journalprogram. 🙂 Är det lika varmt i Sthlm som här? Puss!!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv