I dag fyller världens bästa mamma 55 år. Här är hon med pappas födelsedagsbricka från i somras.

Mitt nyårslöfte blir att få med mamma på fler foton. För nu har jag letat i hundra mappar och på alla bilder har hon en lömsk förmåga att bara försvinna ur bild. Så: bättring!

Jag fick födelsedagsrapport om att hon och pappa (lediga) var ute i Horla med tårta till byggjobbarna.
Och klockan 13 har jag och Henrik bokat in henne hos Elin på ansiktsbehandling.

Puss och kram fina mamma!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
4 Responses
  1. vad skönt med ansiktsbehandling, vardagslyx på hög nivå!

    söt du är, tack! nä men precis… den här lilla hunden vet hur man ser godhjärtad ut, sen i nästa sekund river hon till! 😉 hehe! nädå.. oftast är hon ju snäll och go!
    fick förresten mail med barnmorskefilm idag från din snälla sambo, himla gulligt av honom! har suttit och tittat (och blivit rörd av den lilla sprattlande bebisen, åh!)
    kram och ha en fin helg!!

  2. Om det är till någon tröst så va det faktiskt bara mamma som bakade, jag låg nog hemma och sov vid den tidpunkten 🙂 Däremot tog vi ju en promenad ihop och det va då hon visade russinet eller om det nu va en vindruva på mobilen 🙂

    Haha, jag vet inte hur Kurtans civiltillstånd ser ut men… Är han lika underbar som han sjunger ljuvligt så är det ju ett riktigt ess 🙂

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv