Nu har vi lämnat Alingsåslägenheten. Vi har sovit sista natten där. Men vi ska tillbaka och se till att flyttfirma tar med våra saker. Och att lägenheten glänser av nystädat.

Men vi hann med en ”Halv åtta hos Berners” i helgen. Det blev tacokväll, drinkar och dans (av bara mig, jag dansade så jag blev yr och illamående, men kul var det).

Takgrannarna Henrik och Ida var också med. Här är Henrik och Tomas, lite suddiga:

Vi fick självlysande drinkpinnar som var väldigt festliga. Tills min Henrik började fundera på vad det var för grejer i pinnen som kunde få den att lysa. Då blev vi rädda och tog ur dom. Här är innan:

Vi kommer att supersakna Sussi och Tomas. Till exempel att vi kan stå på vår våning, en meter hemifrån, och ändå se paret Berner så här nära och säga godnatt:

Kram på er!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
7 Responses
 1. tråkigt med flytt då man måste lämna vännerna, men som tur är kan man ju hälsa på! inte riktigt samma sak, men det funkar ju.. 🙂
  ni ser ut att ha haft en jättemysig kväll! tuffa drinkpinnar!

  jamen ook, då är jag med! hehe, trodde innan att ni hunnit komma tillbaka till uppsala! förstår att du valde hemmafrisören nu när du kunde! jag deppar fortfarande för att min hemmafrisör slutat jobba! paaanic! hehe!

  kram och hoppas resan hem till uppsala går bra!
  (hem, har ni vant er vid ordet än?) 🙂

 2. ja flyttfirma kan man faktisk unna sig! jag avskyr att flytta och bära kartonger (och jag har ändå bara flyttat två gånger) Det känns som om det aldrig tar slut, man bara bär och bär! och har ni dessutom flyttat tre gånger bara i år så får man verkligen med gott samvete anlita en flyttfirma!

  Ja hyresrätter är svårt att få, om man vill bo relativt nära stan! Vår lägenhet är en studentlägenhet och den fick vi efter några månaders sökande. Så det gick ju ganska så smärtfritt! Men så måste vi ju flytta så fort vi slutat plugga… 🙁

  synd att flytta ifrån vänner, vilken lyx att bo så nära varandra!
  kom ni på vad det var som gjorde drinkpinnarna självlysande ?

 3. Hihi, jag älskar också fiffiga makapärer (speciellt de som gör grovjobbet… loove) och handskrivna lappar! Och vill du höra en pinsam hemlis… satt och skrev säkert 25 lappar på dyra finpappret innan jag blev nöjd… HAHA. Ja jag skäms).

 4. Så vemodigt det måste kännas att lämna de fina vännerna. Men jag kan tänka mig att det både blir ett och två besök hos resp. framöver 🙂
  Stor kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv