Okej, jag är ingen supervågad frisyrmänniska. Jag färgar det inte svart, klipper det inte centimeterkort eller luggar till mig.
Jag nöjer mig med blont, klippt, ögonbrynsfix under shamponeringen och när jag fick välja mellan rakt eller lockat, så blev det lockar. Inte med tång, utan bara lite kramhjälp för att få fram mina naturliga lockar.

Och vad kan passa bättre mitt i en flytt än att sätta sig hos frisören i två och en halvtimma?
Med en cappuccino, Elle, en mörk bit choklad – och en otålig Henrik därhemma.

Så här såg jag ut efter fyra månader utan frisör:

Så här ser jag ut efter två och en halv timma med frisör:

Tack mamma och pappa för fina födelsedagspresenten!

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
 1. Annakarin

  Snyggtjej! Vad schysst med ögonbrynsfix också. Detta måste jag – också blond med ljusa bryn – genast ta efter vid nästa frisörvisit!

 2. Du är fin på varenda bild Maja-Stina!
  Vad blev det för frisör nu då? Cappuccino, Elle och mörk choklad… låter inte helt fel! Hehe, stackars Henrik som väntade otåligt hemma… fick en bild i huvudet!

  Ja men jag är också en liten tant innerst inne. Eller ytterst uppepå också. Överallt.
  😉

 3. Jag gillar curly maja! 🙂 Känslan efter ett frisörbesök är underbar, liksom tiden man är där och folk pillar på en (in a good way). Jag går ungefär en gång per år. Sist var jag skitvågad och klippte en modern hockeyfrilla. Haha..

  Kram på dig!

 4. Jag kan verkligen tänka mig hur skönt det måste ha varit att komma iväg och bli ompysslad en stund. Att packa och bära kartonger är ju kanske inte det roligaste som finns! Men du vågade lämna Henrik hemma, han slängde inte för mycket nu när du var borta?! 😉

  Kapellgärdet ligger bredvid området Fålhagen kan man säga, längs med den stora vägen råbyvägen! du går nog kanske över den stora vägen när du passerar vid polishuset (eller under, det är en tunnel där)?! Ska ni försöka köpa någon lägenhet sen, eller ska ni försöka hitta en hyresrätt?
  Vi kommer nog bli kvar i Uppsala ett tag till, även om vi nog kommer jobba i sthlm. Det är ju lite lättare att få bostad här så det blir till att pendla! Vi kommer börja titta på nytt boende under nästa termin så än är det ingen stress 🙂

  haha oj vilken lång kommentar det blev! Hoppas du får en fin dag och att allt är bra!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv