I dag gick jag till och från jobbet. Fick ta av både kavaj och kofta och bara gå i skjortklänning – för att det var så varmt. Underbara juni.
Lika underbara juni ska ge regn i morgon. Så jag har känt mig som en liten tant i dag som inför-köpte ett svart, stort paraply. Så att dagen blir så mycket lättare (torrare!) i morgon. Kändes ju lite knas att gå med det i solskenet hem – ihopfällt i alla fall.

Men jag lever i nuet också. Njuter av torsdagsmaten med öppet fönster så att solen får skina in på nosen. Men när jag sitter där upptäcker jag två män…

De följer varenda sked med ärtsoppa som jag tar.

Jag tänker på kronprinsessan och hennes Daniel och funderar på hur de egentligen mår av all bevakning när jag inte kan äta maten ovan utan besvär för att det sitter två män i ett fönster tvärs över gatan och bara stirrar.
Så jag tar upp min mobil och fotar dem.

Snabbt är fönstret stängt.

Yes. Det var mitt torsdagssällskap. Ska bli mycket trevligare med Henrik som sällis i morgon.

Och: fina Cecilia hann jag träffa en snabbis i dag! Lycka! Vi var på mysiga Gildas där jag kommer hänga mer. Typ-granne ju.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
 1. De stackarna kan inte haft mycket att göra om de låter sig hänföras av någon som sitter och äter soppa på andra sidan gatan 😉 Du får glädja dig med att du troligen gav dem både en upplevelse utöver de vanliga samt något att prata om 😉
  Kanske en bil värd att publicera på löpet under morgondagen *ler*

  Kram

 2. Ola

  Vilken fin lunch! Jag kan dock inte låta bli att fundera, det där med att göra ett hjärta av senapen och lägga små söta blad på mackorna är det något som kommer automatiskt för er tjejer även då ni äter helt själva? Själv gör jag nog sånt i fjäsksyfte men jag tror inte att jag skulle anstränga mig om jag inte hade sällskap.

 3. Hej där Ola!
  Både Henrik och jag har skrattat högt åt din kommentar. Och Henrik förstår preciiis vad du menar/undrar.
  Och svar: ja – det kommer helt automatiskt.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv