Jag är lika trött som Bella var igår. Då låg hon på vårt golv och snarkade. Hon snarkar lite extra nu, när hon fått kvalster i nosen. Ja, jag tror att det var så veterinären sa.
Jag önskar att jag kunnat orka blogga fler söta mamma och Bella-bilder idag, men nu är jag så trött. En hektisk dag. Mycket papper. Jag hör precis Henrik rulla in med sin filmutrustning. Han har också haft en lång dag. Snart sover vi.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. Men söta Bella! Kvalster i nosen? Stackars liten. Maja, det har inte gått så bra det här med att ses, haft fullt upp och antar att det varit det samma för dig. Saknar dig redan! Kram. Och nej, glasögonen är verkligen inte tillräckligt fräcka för att bildblogga. När jag har ett par riktiga lovar jag att bild kommer 🙂

  2. Tröttisvovven är söt.

    Idag gräver jag ner mig i papper, blandat med allt det där andra som är roligt. Det får bli en luuugn Valborg..

    Kram kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv