Jag hade velat ha bilden på mormor i topp här varje dag.
Men om jag inte skriver något i dag, så kommer det nog dröja.
Och tack för alla fina ord. De värmer verkligen.

Vi har tittat på blommor i dag. Arrangemang. Och mormors favoritblomma är självklart med. Gula rosor.

Mamma och jag har haft bra dagar ihop. I dag tog vi bilen till Alingsås med Bella också. Det blev flera nya plagg (blommiga tajts, känn på den) och presentköp. Jag fick en hatt och vi luktade på teer och köpte några.

Sen drack vi kaffe med dagens sötnosar. Ida och lille Noah. Det är första gången jag träffar honom och han log och var söt och lyssnade uppmärksammat på när hans mamma pratade i telefon:

I morgon ska vi träffa en annan sötnos. Clara Korpås ska få sitt vackra namn.

Och det känns så bra med ett dop mitt i allt sorgligt. Skönt att träffa hela släkten och lilla Clara som mormor tyckte var så söt.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
  1. Jennie Gotsis

    Födelse och död är obarmhärtiga påminnelser om att tiden går. Jag kan se på mina söner och känna glädje över att de växer och samtidigt sorg över att jag aldrig mer kommer få uppleva deras bebistid. När min mormor dog kom både livet och döden närmare. Nu är min mamma äldsta generationen i släkten. Och när hon är borta är det jag som tittar bakåt och inte framåt. Obarmhärtig tanke samtidigt som det finns en tröst i att veta att allt har sin tid. Kram.

  2. Åsa

    Det var fint i kyrkan idag. Clara var precis så underbar som små bebisar ska vara, och många tankar som gick till finaste Eivor. Stor kram till dig Maja

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv