Det kämpade verkligen i går, ljuset i fönstret. Jag kunde inte låta bli att öppna fönstret eftersom jag var så varm. Och det blåste lite därute, regnade desto mer och ja, hösten tog tag i ljusflamman som verkligen ville fortsätta att brinna. Ni vet så man hör själva ljusfladdret. Som ett andetag som kippar.
Och jag tänker att så är livet, som ett ljus i blåst. Det ger inte upp i första taget.

Jag kämpade på mitt håll bredvid. Med gurgelmedicin mot halsontet och med alla ekonomiska papper som ska läggas i högar, några gemas på med kom-ihåg-lappar och andra bokföras med rätt kontonummer.

Och ja, vi höll ut lika länge – jag och ljuset.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv