Usch, vad jag hatar att vara sjuk. Och ofta kommer det som ett jobbigt plåster på en trevlig resa.
Antingen sker det under resan. Jag slappnar av och släpper fram all borttryckt kasshet som jag vägrat släppa fram under jobbveckorna innan.
Eller så kommer det efteråt. Efter en resa i ett flygplan där alla hostar, snorar och baskiluskerna virvlar omkring fritt med hjälp av AC:n.

Då är det bara att vila. Även om det är så himla svårt.

Jag har missat fina saker under denna halsont och trötthet: träffa mamma, pappa, Ted, Bella och mormor, träffa gudbarn Ella, Lova, Åsa och Johan. Plus en frisörtid.

Så, nu är dagens självömkan über.
Nu hoppas jag att jag är tillräckligt frisk för tågresa i morgon.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
  1. stackare, trist att vara sjuk!! krya på dig nu!

    jadu, tyvärr måste jag göra dig besviken.. det där huset var till salu för något halvår sedan. och jag ÅNGRAR att jag inte gick på visningen och köpte det.. hehe! men nu är det tooo late. tyvärr! :-/
    lycka till med letandet förresten, jag sitter också och kikar titt som tätt nu men det finns inte speciellt mycket nu. hoppas det kommer mer till hösten, brukar ju vara så!

  2. Med en härlig resa kommer ofta en sjukdomsperiod. Tror att det är en blandning av att man slappnar av och ger kroppen möjlighet att känna efter vad man förträngt under mer intensiva perioder, samt att temperaturskillnaderna och alla blandade basciller gör sitt till också.

    Hoppas att du snart kryar på dig!

    Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv