I går träffade jag min fina vän Cecilia. Vi åt crepes fast det hette något annat när det var nyttigare mjöl i. Till det ett glas vin i söderkvällen.
Cecilia jobbar som webbreporter på TV4 i sommar. Och hon bar ett väldigt vackert halsband – eller hur?

Nu ser jag Ghana dansa efter 1-0. VM är ju för härligt i alla fall.
Kul med skräll när Holland slog brassarna.

Jag har också gjort mitt sportsliga utövande i dag. Klippte sönder en långärmad joggtröja för att få fram ett linne. Körde sedan min joggrunda längs vattnet och hörde avsnitt fyra av Filip och Fredriks podcast. Rekommenderas! Folk fick höra mig småfnissa längs vägen.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv