När jag kom hem till mitt flickrum i Herrljunga hängde den här vackra väskan på dörrhandtaget. Mormors väska. En av två som jag har fått ärva. Den var väldigt välbehållen, som så många av mormors saker.

I bakgrunden skymtas även en brun byrå som jag också önskade att få. Den ska få en mycket fin plats i vårt framtida hem.

Jag och mormors väska har varit på ansiktsbehandling i dag, hos min nya hudterapeut – som inte fann en enda pormask! Det ska Henrik (som undrar hur-många-krämer-man-kan-ha) få veta ikväll.
Och trots denna rena hy gick jag därifrån med en ny bunt krämer – och några tusenlappar fattigare. Och väldigt, väldigt len.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
  1. Inte illa pinkat av en 87-åring att inte ha några som helst pormaskar! 😉
    Jag har önskat mig ansiktsbehandling, pedikyr och massage i julklapp…

  2. vilken fin väska! påminner om en som jag ärvde utav min mormor också! mormödrar har stil de.

    måndag låter jättebra! mattias är iväg på träning nu (otippat va? 😉 men han jobbar ju ganska oregelbundna tider nu på vintern.. ibland jobbar han hemifrån hela dagar eller halvdagar, eller så jobbar han borta hela dagen och kommer hem vanlig tid (ca 17 alltså), men jag kan höra med honom om han har några inbokningar som han vet i nuläget att han måste iväg på under dagen!
    men, måndag kan vi ju bestämma iaf! 🙂 kul!

    kram kram!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv