Företag ringer på uppdrag av Skatteverket:
– Ja, jag söker Maja-Stina Fransson.
– Det är jag.
– Åhå jaså! Jag trodde du var hennes dotter. Du låter så ung.

Hur gammal låter jag då? Om jag skulle kunna ha en mamma som är 27?

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
 1. haha! härligt, fast irriterande kan jag förstå! han kanske bet sig i tungan efteråt…
  maja-stina är förövrigt ett supertufft namn tycker jag!

  förlåt att jag varit jordens segaste på att svara! nästa vecka skulle vara jättemysigt med en fika! dock så har mattias basketträning just på tisdagarna (19-21) men vi kan måndag, onsdag, eller torsdag! 🙂 om ni kan någon av de dagarna istället vill säga?

  hoppas allt är bra!
  kram kram!

 2. Pappa

  Hoppas du tar det bra, lilla gumman. Det ligger i generna. Pappa fick visa leg på Systemet ända tills han fyllt 28 – och skaffat skägg. Och mamma är lika vacker som när vi träffades 1973. Puss.

 3. Haha, jag tror inte de kollade upp hur gammal du var. Maja-Stina kanske inte är ett så vanligt namn i ”vår” ålder? Nu säger jag inte att det är ett knasigt namn, för det är det inte. Maja-Stina är något av det finaste jag hört, så det så! (Spelar ingen roll om du är 10, 27 eller 87…..)

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv