… att boka av veckans mest attraktiva tvätt-tid: söndag klockan 12-17 (för visst är det den bästa tiden?). Den har varit bokad i två veckor. Jag väljer att gå på klädfantasi en vecka till bland mina få, rena plagg, för att vara available i morgon vid den tiden.

Nu ska jag verka svår och inte säga vad det är. Men lite kan jag säga (jag är ju dålig på att hålla tyst). Jag ska in i en fotostudio med två andra tjejer vars namn börjar på M. Vi ska fotas, för vi ska hitta på något riktigt kul från och med nästa vecka. Jag har till och med blivit intervjuad om saken.

Så först blir det: le sitt bästa leende, sen ska vi fika och spåna fram de-bästa-grejerna – och sen: göra’t!

Kanske outar vi det i morgon – eller på måndag.
Åh, pirrigt!

Och för att ha något rent och helt på mig, så har jag fått ta fram nål och tråd ikväll. Jag har sytt ihop ett litet hål på min blåaste klänning. Denna.

Dessutom var det som alltid spännande att se vilken som var veckans nya tvättstugelapp.

Några bland hyreshusets tvättfolk verkar vara lite sneda. Några författar gärna lappar. Arga.

Jag har aldrig fått någon, men för att vara på den säkra sidan måste jag alltid läsa alla instruktioner två gånger för att inte missa något. Varje tvätt-tid.

Nedan är veckans lapp.

Ni förstår att jag höll koll på suddgummit…

Och jag LÄNGTAR TILLBAKA till tiden med egen tvättmaskin. Och LÄNGTAR TILL dagen vi har en egen.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
6 Responses

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv