I söndags, den 4 december kl. 22:48, kom Sven till världen. Som vi har längtat!

Det gick så otroligt fort. Vi trodde först att vi skulle åka hem igen, men tre timmar senare var han ute.

Här är allra första bilden på mig och Sven – som bara är 12 minuter gammal:

Nu har vi gosat i tre dygn och ska fortsätta gosa i många fler dagar.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
28 Responses
 1. Annakarin

  Ljuvlig! Och bra jobbat, bruden! Barnafödande är inte gjort i en handvändning. Allt gott till er allihop nu den första tiden. Stora kramar!

 2. Emma

  Nämen åh GRATTIS! Vilken liten sötnos! Du ser riktigt fräsch ut du också, trots födsel:-) Hoppas att ni alla mår bra! Njut i massor! Kram

 3. Hanna

  Grattis grattis grattis till er ljuvlige lille!
  Och smart är han också som väljer dig som mamma =)
  Stor kram från Hanna

 4. Jonathan

  Det är för fantastiskt!! Vilken söt liten kille! Stort grattis till er båda – och jag håller med föregående talare, ”bra jobbat” Maja-Stina!

  Många kramar till er alla tre! Hoppas få se er snart! 🙂

  //Jonathan

 5. Moa och Annelie

  Mycket stort grattis till er båda. Det är en riktigt fin gulleplutt ni fått. Hoppas att vi snart får se honom kanske i julhelgen.
  Kramar från oss i Henån

 6. Sara Naumburg

  Så söt!! STORT grattis igen till stolta föräldrar 🙂 Ta hand om er och må väl!! Nos på bäbis från mig!

 7. Sara Naumburg

  Så söt!! STORT grattis igen till stolta föräldrar 🙂 Ta hand om er och må väl!! Nos på bebis från mig!

 8. Susanne Berner

  Oj vad söt han är <3 Fast det är inte så konstigt när han har så fina föräldrar att brås på förstås =) Må gott & ta hand om er! Hoppas vi ses snart, vill se det lilla underverket.
  Kram

 9. Anna Guzmán

  Grattis!

  Åh vad härligt, vad fin han är! Jag som inte ens visste att du var gravid…Hälsa och gratta Henrik också. Tänk att du tom. har sådär välmålade röda ”Maja läppar” när du precis fött barn:) Du ser ju så pigg ut, det måste vara lyckan:)

 10. Jennie

  Å goseskrutt! Vilken fining! Och du ser helt galet fräsh ut för att just har varit med om en jordbävning 🙂 . Sven hette min morbror som tyvärr har gått bort nu. Han var världens snällaste så för mig är Sven ett lyckobringande namn. Stort grattis till er alla tre. Njut, kramas, pussas och lev i varje minut. Den korta tid de är små går så rasande fort så titta på honom så mycket du bara orkar hålla ögonen öppna. Kram! /Jennie

 11. […] Klockan 21 satt jag på förlossningen och käkade köttbullar och mos och lingonsylt. Det skulle bli en ”lååång natt”. Men mindre än två timmar senare var vi föräldrar. […]

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv