Vilken härlig påskafton vi hade igår. När vi skulle köpa blommor till gravarna träffade vi på stans sötaste påskgubbe – Vidar. Han solade sig. Och när han fick ur nappen såg vi hans lilla mustasch på överläppen:

I Herrljunga var det underbart soligt. Vi njöt på altanen. Mamma hade lagat otroligt god mat.

Henrik högg tag i löven på gräsmattan. Sen satt vi med öl&vin i solgasset. Henrik lyssnade på musik och jag stickade. Mormor lärde mig nämligen på nytt, så nu har jag ett stickprojekt igång. I love.

Under påskkvällen blev det skönt häng i soffan. Pappa, Ted och jag här:

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
 1. Vilka fantastiska bilder. Ni är så fina allihopa! Vi har precis familjemyst i Bollebygd…och vad möter mig när jag kommer hem? En hackad blogg. Ja du såg ju. Hämnden är ljuv… Hehe..

  Stor söndagskram!

  //Mia

 2. Mysig på Påsk du verkar haft!
  Att lära sig sticka av sin mormor (eller farmor som i mitt fall) är rena balsamet för själen, next after bokföring förstås 😉

  Mvh
  Sanna

 3. vad härligt! och vilken fin bild på dig och mormor!

  haha, vad skönt att få höra att man inte är ensam städpedant! hihi! tack för det!

  golvlampan är dessvärre köpt på loppis. eller köpt och köpt… jag ville köpa en (de kostade 20 kr) men då sa farbrorn som jobbade där att ”TA BÅDA!” men jag ville bara ha en. ”Men, du får den ena om du köper den andra” fortsatte han, så så fick det bli.. haha. två finfina lampor från 70-talet för 20 spänn. ett av mina bästa fynd någonsin! älskar dem!
  håll utkik på loppisar, eller på blocket. har sett såna dyka upp lite varstans titt som tätt!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv