Idag ska jag göra såsom jag gjorde i nästan två år – jobba hemifrån. Jag har saknat det. Gillar att ta morgonkaffet direkt till datorn i mysbyxorna. Speciellt nu när jag har sällskap av folk som går på Kungsgatan. Vi har möblerat om vårt vardagsrum och jag sitter vid middagsbordet (hemmakontor är inte inrett) och det är som att ha fönsterplats på en central restaurang. Bra för en nyfiken själ!
Dagens jobb: Intervju och caseskrivande för Go Enterprise, skriva mer på synopsis och få tag på vår redovisningskonsult. Deklaration närmar sig.
Dagens hurra: Henrik pratar! Och åker till Köpenhamn där han ska filma och bo på fint hotell. Vink-vink.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
8 Responses
 1. Å vilken underbar lägenhet ni har! Och centralt är aldrig fel.
  Drömmer om att jobba hemifrån jag med. Det är min grej också med morgonkaffe och mysisbrallisar 🙂

  Ha en mysig dag!
  Kram
  S

 2. SV: Det blev arbete på hög höjd i Gothia West Tower igår 🙂 Kanske lite Manana ikväll…

  Vad fint ni har det. Jag skulle aldrig jobba någon annanstans!

  Kram

 3. Åh, tack för din fina kommentar, Maja-Stina! Jag kan ju inte annat än att säga detsamma! Och det är ett väldigt fint vardagsrum du har!

 4. vad fint ni har det!
  låter härligt det där med kungsgatan utanför, jag älskar också att titta ut på folk, men här nedanför går det inte så många. mest busschaufförer som ska promenerar mellan sin personalparkering och bussparkering.. men, de börjar hitta lite genvägar, och det är ju kul att se. (hmm… inte jättekul nu när jag tänker efter, men jaja!)

  tack så jättemycket! kul att du gillar dem!

  det är en bostadsrätt. vi köpte den för två år sedan!

  angående din tredje fråga så får jag skämmas lite… har nämligen ingetdera. men borde ta tag i det där känner jag… men det är ju så trååååkigt (jag vet. oansvarigt).
  haha!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv