I går satt jag på tåget mot Stockholm igen. Tankad med massa energi efter timmar i sol med finfina sällskapet: föräldrar x 2 – och min kärlek.

Min åksjuketablett gjorde susen. Och SJ:s ac funkade såsom den ska. Behagligt helt enkelt.

Jag fick tågtid till att svara på mejl och hitta saker som glömts i all förvirring som uppstår när du bor på många olika ställen och börjar något nytt.

Ett opublicerat blogginlägg var döpt till: ”Solsummering av veckan”. I början av maj skrev jag så här: ”Den här veckan har ju varit fantastisk. Vilket väder! Vi har suttit många kvällar ute på altanen. Grillat, ätit, druckit, solat oss. Två joggingrundor på fyra dagar tycker jag är bra siffror. I går i mina nyinköpta sommarshorts och sommarlinne, i joggvänligt material. Super! Jag shoppade dem på tio minuter. Alla träningskläder i tvätten = in i butiken, på med kläder, frågade killen om shortsen satt för snävt, ”nejdå” sa han, betala och knappt en timma senare invigdes dem. Min typ av shopping. Och efter en arbetsvecka på Bladet och solvarma dagar är det dags för roadtrip igen. Mot Alinge.”

Synd att missa visa dessa bilder:

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. Jaa, det är lite väl länge mina tjejer är borta men det blir desto roligare att ses när de kommer hem. 🙂 Tio dagar är också länge. Fast det är klart, det är ju mest synd om mig. 😉 Haha! Jag får sommarlov den 8e juli så det närmar sig men två prov att ta sig igenom först.. Och en redovisning, om jag nu pallar. Sen ska jag sola vareviga dag och bara njuta av att slippa plugga. 🙂 Puss sötis!

  2. Tack, det var kul att höra! Flyttar hem till Alinge och stanner i juli, har lite hemlängtan faktiskt. Sen är det inte många kvar här över sommaren heller, så det är lite segt att vara kvar.
    Ah, så då blev du fast? 🙂
    Jag har tåv terminer kvar på utbildningen, sen flyttar jag nog tillbaka till Alingsås och försöker få jobb där. Men funderar även på att läsa lite mer litteraturvetenskap och kanske någon skrivkurs.

    Vilka härliga bilder!

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv