Jag fick en chock i går när jag såg dagsfärska Horlabilder. Henrik var där hos mamma, pappa och Bella och fotade ”det hela”. Nu finns inget hus kvar. Nu finns bara bräder – och en jäkla stor trädgård.
Med världens bästa utsikt, som ni ser.

När Bella var där häromdan blev hon så vilsen att hon valde att hoppa in i bilen igen. När hon väljer bil framför Horlaspan, då är det något knas i luften.

Här stod det just ett hus, såsom i bakgrunden:

Nu är denna bilden nedan lite liten, men ni kanske ser hur mamma, pappa och Bella sitter där och tänker: ”Vad var det som hände?”

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
5 Responses
  1. Gud vad konstigt att allt är borta bara!Måste vara en jätteunderlig känsla.

    Sv: Japp, nu är äntligen både jag och hästen i Skara igen, känns både skönt och lite tråkigt. Men nästa vecka får jag inneboende! Och då ska vi äta tacos varje dag :p Nästan i alla fall! 😉

  2. Jag förstår känslan ”Vad var det som hände?!” Något som alltid stått där och varit fint och tryggt. Men till den där underbara utsikten så räcker det ju med ett tält, även om jag förstår att det är fina planer på gång 🙂

    Kram kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv