Det tog drygt två år innan jag bokade in tid och satte mig där i stolen. Hos tandläkaren. Jag gjorde ett tappert försök i höstas/vintras, men då kom förkylningen över mig. Ingen ville titta i min mun då.

Men nu har det vårstädats. Tandsten borstats bort. Ilningarna fått sina svar. Och bäst av allt: inga hål. Jag är så stolt. Mjuk tandborste, tandtråd och Flux ger resultat.
Men visst blir jag lite orolig när de kastar sina formler mellan sig och jag försöker tyda vad de säger. Sa de hål? På latin?

Nästan som att det är uppbyggt så. Du ska svettas där ett tag, tills domen kommer:
– Det ser fint ut.
Oh yes.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
  1. Grattis till god munhälsa! 🙂 Sist jag var hos tandläkaren sa hon till mig att jag bara behöver gå var tredje år. Det tog jag tydligen som att jag aldrig behöver gå dit igen. Trots att jag aldrig haft ett hål så nojjar jag.

    Kram kram

  2. Jag gjorde också slag i saken och besökte tandläkare efter några års väntan. Trots alla obekvämligheter gick jag därifrån med ett leende på läpparna – allt såg så fint ut!

    Hoppas att du får en bra dag.
    Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv