Som tur är åkte inte Henrik ambulans för att han hade ont. Han gjorde inslag om hur det är att vara ambulanssjuksköterska. Och plötsligt smäller det till. Mitt i intervjun – ett larm från Lerum.

Spana in webb-tv-inslaget här. Jag är ju hyfsat partisk, men detta var väldigt fint att se – även om det handlar om olycka och behov av hjälp. Dokumentärt när det är som bäst. Och framför allt: jag blir så trygg när jag hör en man som Per-Olof Ortgren. Han och kollegorna är så tryggt hjälpsamma. Den dagen det kan behövas.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
2 Responses
 1. sara

  Visst var det! Jag blir lite varm när jag tänker på vilken tur jag har som har två veteraner i huset, nu när man ska ge sig in i den här mediecircusen. Vi hittade hemmakväll!” Björn blev överlycklig att de sålde snus och har öppet till tio, ”Alingsås övertygar”.

  Businessfrälst som han är så var han även tvungen att noggrant granska henriks filmer efter det fina kortet han fick och trots den inbitna kritikern han är, så var han mäkta imponerad. Nu kommer han ständigt på nya anledningar till varför han bara mååste ha lite webbfilmer på sin hemsida. ”Han verkar ju ha lite glimt, den där Henrik.. kan säkert göra nåt roligt med bagerimaskinerna” Själv är jag dock osäker just på deras rolighetspotential.. =)

  Men vi får absolut ha en fika snart. Jag är i asås till fredag eller lördag. Men återkommer.. ja stup i kvarten. Vareviga vecka, ungefär. Kan kolla med den upptagne i det här förhållandet när han kan. Hur länge blir du kvar innan estockholmo?

  Kram!

 2. de är bland de tryggaste människor som finns, ambulansförare alltså. mattias har åkt med en bekant en heldag (han är utbildad brandman och har alltid varit nyfiken på ambulansyrket också så han fick hänga med en dag!)

  sv: tack söta! ♥

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv