Egentligen borde jag ägna tid åt min väska nu. Packa. Om mindre än tre timmar sitter jag på tåget mot Stockholm. Det blir ett jobb där imorgon med Lisa och Go Enterprise. Ett viktigt jobb. Kavajen ska med. Jag ska inviga den – jag är ju inte så kavajig annars.
Jag ska även träffa söta Cecilia, som låter mig sova där. Och så blir det lite annat pill när jag ändå är på plats.
Kommer hem sent imorgon, för SJ har många kunder nowadays. Fanns bara ett tåg med platser kvar på kvällen, 20:10.

Jag knackade dessutom på Cassels kontor nyss. De är grannar med oss. Frågade om mina vinröda skor skar sig mot den cerisa t-tröjan (som jag måste ha på). ”Nejdå”, tyckte en trevlig tjej. Då slipper jag jaga svarta skor. Har bara svarta basketskor, sandaler och vinterstövlar. Måste hitta något mellanläge. Vårsko till exempel. Jag är tydligen inte så sko:ig heller.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
6 Responses
 1. Cecilia

  Oj vad jag gillar dessa spontana besök! 🙂 Ska bli riktigt roligt att ses ikväll. Jag håller tummen för ett stabilt tåg.

 2. det verkar roligt att åka hit och dit som du gör! sthlm är fint.. =) jag tränar på friskis och svettis! där jag alltid tränat och antagligen, alltid kommer att göra.. 😉 kör mest gym men vill komma igång med pass oftare också.

 3. Hej du fina! Du är rolig du 🙂 Bra att ha någon man kan fråga om färgmatchning. Hoppas du får det riktigt bra i Sthlm! När blir det längre sommarvistelse? Lunch blir svårt btw, har ju bar 30 min, vill träffa dig mer än så. Kanske efter jobbet?

  Och tack för fina kommentarer 🙂 Ingen dröm, ingen utl2andsresa, bara en uttråkad Martina på morgontåget 🙂 KRAM

 4. Precis som förra gången får du hälsa storstan!

  Jag luftade mig lite igår i Jönköping, men hoppas på Sthlm SNART!

  Kram kram

 5. Jenny Gustavsson

  Hej Majastina=) Vilken härlig blogg du har! Såg så mysigt ut när du var hos Cicci i Sthlm, vill också var me=) Men de hörde jag att vi ska ordna tills i sommar, vore jättekul! Åh så fina mollysar du har me=) Krama Jenny

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv