Tåg-inlägg igen. På väg från Stockholm. Bara 20 min kvar till Alinge. Sitter sömnigt i min kavaj. Den viktiga Go-spelningen med Bredbandsbolaget gick finfint. Det var go i dem – och i Lisa och mig också. Taggade till max. Svenska Dagbladet var på plats med journalist och fotograf så på söndag i nästa vecka läser vi Svenskan! Bilder från spelning kommer. Jag lyckades även byta till tidigare biljett hem så det blev en lyckans resa. Gilla SJ! Snart vinkar jag till mamma och pappa – på balkongen i Herrljunga. En förmån jag har som dotter. 😉

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
1 Response
  1. Hej! Vad kul att du hittat till min blogg (och att jag hittat till din)

    Tips: Igår la jag upp massa nya grejer i shopen + en ny kategori med REA om du är shoppingsugen =)

    Ha det fint!
    /Gerda

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv