I helgen hade jag 123 mejl i min inkorg. Jag hade pratat med kollegan Per om det, att jag gärna vill ha det soprent bland mejlen.
Men då kunde jag ju ärligt inte ha 123 mejl där.

Så i helgen gjorde jag första rensningen. I går låg där 59.

Jag hittade lite kul grejer.
Till exempel det här mejlet med text och bild från familjen Bengtsson på Henån, den 20 augusti, en dag efter min födelsedag:
”Hur fan kunde vi glömma dig min sötgräddbakelseunderbarafantastiska maja, pok hoamoa”

Om du skriver så sött med en så söt bild, då får du glömma.

(Förresten, ser ni havet i bakgrunden på bilden? Så bor en mäklare och mäklarassistent och mäklare-to-be. Läs även mäklarens jakt efter kaninen Smulan. Den var söt, men hade kunnat bli osöt).

Nu har jag: 1 mejl. Och det ska ligga där.
Nästa mission: 75 i Hotmail.

About the author

Driver Maja-Stina AB och har bloggat här sedan 2010. Det blir en hel del jobb, men även de största intressena – familjen, vännerna, resor, ekonomi, träning, mat, inredning och skönhet.
3 Responses
 1. Igenkänningsfaktor mycket hög. Jag vet knappt hur många mailkonton jag har längre, men jag har åtminstone tre som har med jobbet att göra. Idag ignorerar vi dock det.

  🙂

 2. Vilket roligt mail!
  Jag är hemsk på att hålla ordning bland mail. Det kanske blir nästa mission på arbetet, tänk vad lättsamt det är om man åtminstone kan sortera dem i mappar 🙂
  Kram från mig

 3. På gott och ont använder jag mac’s iMail, vilket gör att jag alltid (i alla fall när jag sitter vid datorn) tar tag i mailen allt efter vad de trillar in. Min chef brukar alltid skämta med mig och säga att det är mer effektivt att maila än att ringa mig, det går lika fort!

  Jag gillar att få mail och blir alltid lika glad när jag kommer hem och ett tiotal ligger och väntar på mig…att det mestadels är bloggkommentarer som skall godkännas gör inte så mycket, bara siffran gör mig glad 🙂 Värre är det dock när man varit borta en helg eller ännu längre 😉

  Kram

Leave a Reply

Nya referenser

fixelius

Arkiv